PICCOLA PIZZERIA

PICCOLA PIZZERIA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 12 beoordelingen
21 mei 2020 om 21:39 Niet te vreten. Niet vers niet warm. Doe je zelf een plezier en bestel niet hier! En oh ja de saus waar je voor betaald.. die krijg je niet eens.. jullie moeten je echt diep schaamen voor het eten wat jullie maken. VIES!
13 apr 2020 om 21:22 Patat van kapsalon was niet knapperig maar zacht en de bestelde saus is niet geleverd.
11 mrt 2020 om 6:57 Beetje ervaring opbouwen, hoop dat het wel gaat draaien. Maar erger dan dit kon gewoon niet.
4 jan 2020 om 11:07 Kapsalon was goor! Had 1 kafs kapsalon en een 1 kip kapsalon. Vlees was verbrand en zat geen smaak aan.
14 dec 2019 om 19:03 Kapsalon was lekker en warm. Sla en sambal was apart dus nog lekker fris. Bezorging duurde bijna twee keer langer dan aangegeven (50 ipv 30 minuten).
2 dec 2019 om 7:07 Eten was koud,geen kaas die ik wel besteld had. Extra knoflooksaus had erop moeten zitten maar de knoflooksaus was ver te zoeken. Gebeld om dit te melden maar werd niets aan gedaan. Kwam net uit de oven dus kon niet koud zijn. Ik bestel hier niet meer.
28 nov 2019 om 23:17 Eten was lekker. Turkse pizza was helaas al afgekoeld, de rest was nog lekker warm. Snelle bezorging!
9 nov 2019 om 21:40 Normaal gesproken laat ik geen reviews achter. Maar dit was zo bar slecht dat ik het niet laten kon. Bezorging ging mis. En dan het eten zelf.. Zelfs daklozen zouden zich hier niet aan wagen. Verspil je tijd en geld niet.
8 nov 2019 om 8:26 Het duurde wel langer dan de bedoeling was maar de service was top! Mevrouw was mijn knoflook saus vergeten en is helemaal teruggegaan naar locatie om eentje voor me te halen! Aanrader!
7 nov 2019 om 23:57 Pasta was wel ok maar niet bijzonder. De Turkse pizza was niet te doen. Vlees smaakte oud en rubberig, elke hap smaakte alsof er zeep in zat. Dat na uur en 45 min wachten. Niet de moeite waard.